21.3.2013

Pupupaita

Kapyseltä taannoin tilatusta ylläripaketista löytyi ihananihanaa pupukangasta (interlock), josta halusin ehdottomasti itselleni jotain! Kangasta oli kuitenkin sen verran vähän, että jouduin hetken aikaa miettimään millä kaavalla saisin sen riittämään.
Pari postausta sitten esittelin helppoakin helpomman mekon ja siitä se idea sitten lähti...

Eli samasta kaavasta leikkasin helman pois ja tein paidan. Kimonohihojen ansiosta sain kankaan riittämään just ja just, ylimääräistä kangasta ei juurikaan jäänyt...

Kaikki reunat on huoliteltu rullapäärmeellä ja kaula-aukkoon ompelin tuollaisen lisäröyhelön.

Helmaan myös. Idea lähtikin helmasta kun pupukangas tuntui jääneen just pari senttiä liian lyhyeksi, eikä ollut varaa tehdä taitetta ja pelkkä rullapäärme helmassa oli vähän tylsä.
Täytyy sanoa, että jos olen ihastunut rullapäärmen tekemiseen, niin kyllä tuntuu tuota peitetikin nurjaa puoltakin ilmaantuvan vähän joka vaatteeseen... =)

10 kommenttia:

 1. Hieno paita! Oikein siistejä ja kivan näköisiä yksityiskohtia :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis malli. Ihanant nuo hörhelöt!

  VastaaPoista
 3. voi kuinka mahtava! tää varmasti sopii sulle ihan äärettömän hyvin!

  VastaaPoista
 4. Tää on tosi ihana! Mä koitin tehä joskus tollasta lisäröyhelöä tytön paitaan mut hermo meni sen suikaleen saumurointiin. Täytyy varmaan tehä leveämpänä ja sitten leikata tarpeeksi sopivaks kun ompelee kiinni. Kiva tietää et tuo pupukangas on hyvää, kun mulla tuntuu olevan huono tsäkä noitten noshin kankaiden kanssa noin muuten...

  VastaaPoista
 5. Söpö paita ja kivat röyhelöt :)

  VastaaPoista
 6. Suloinen paita ja ihana tuo frilla idea!

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...