3.4.2013

Käpynen hupparimekko

Yritin tässä etsiä, että missähän blogissa mä ihan vasta törmäsin mekkomittaiseksi pidennettyyn huppariin ja ihastuin ideaan niin paljon, että tein oman. En vaan nyt muista/löydä, joten jos joku tietää niin vinkatkaa...
Jes, sieltähän se löytyi, kiitos Kikka!! Eli Seliahan teki tällaisen...

Pohjakaavana toimi sama Ottobren hupparikaava kuin tässä ja tässä.
Hihat muokkasin vähän pussimaisemmiksi, helman piirtelin vapaalla kädellä pidemmäksi vetoketjun toimiessa pituusmittana ja taskut siirsin alemmaksi ja piirsin uuden taskupussin kaavan.

Kangas on Käpysen oma nimikkokangas ja sieltä on myös peräisin noin 75cm pala, noin puoltoista metriä kangasta on muistaakseni Royal-tuotteen ylläripaketista.
Hupussa ja taskuista pilkistävä raitainterlock on vaihtareilla vaihdettua kangasta ja sen keltainen ja ruskea sattuivat olemaan täsmälleen samaa sävyä kuin Käpysessä.
Resorit on itse värjättyä.

Tässä vielä taskusta lähikuvaa. Pikkuisen jäi taskuaukko pieneksi, kun laitoinkin resorin, enkä kantannut mutta kyllä sinne käsi mahtuu... =)

Helman saa vedettyä nyörillä vähän pussille.

Kovasti oli tarkoitus saada sovituskuvaakin mutta sairastelun takia tämän hetkinen kunto ja varsin kalpea ja takkutukkainen ulkonäkö ei sovi julkaistavaksi, joten näillä mennään. =)
Sovituskuvaa sen takia, että tämän vaatteen istuvuus on ehkä parastä ikinä, kaavan olen onnistunut muokkaamaan niin hyvin, ettei kiristä eikä pussita mistään!
Nyt tekisi mieli vaan tehtailla lisää huppareita! =D

25 kommenttia:

 1. Tosi kiva! Itse en uskaltaisi laittaa tätä töihin (ainakaan ilman kunnollista alusvarustusta), lapset keksis ihan varmaan vetää vetskarin auki. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Mä suunnittelin tähän alle kans vähintään jotain alushametta... =)

   Poista
 2. Tahtoo kanssa! Ihana - niin malli kuin kangas!

  VastaaPoista
 3. Olisiko tämä ideasi alkulähde: http://handmadebyriikka.blogspot.fi/2013/03/huppareita.html Kas kun tuo on jäänyt minunkin mieleen sellaisena "pakko-saada-joskus-tuollai" juttuna :-) Tää sun helmamalli kyl puhuttelee mua vielä enempi! Mut oli mielessäni vielä yksi vaihtoehto, saa nähdä saanko ikinä toteutettua, kun nää vie aikas paljon kangasta :-(

  VastaaPoista
 4. Hieno huppismekko! :) Tuota voisi laittaa kokeiluun, mutta tosiaan kangasta taitaa mennä aika reippaasti...

  VastaaPoista
 5. Mahtava hupparimekko. Tyylikäs ja varmasti mukava ja monikäyttöinen!

  VastaaPoista
 6. wau! on kyllä hieno tämä! upeasti yhdisteltykin!

  VastaaPoista
 7. On kyllä tosi tosi ihana. Upeasti kankaat yhdistettynä ja nyt harmittaa, ettei ikinä tullut tätä joustista hankittua.

  VastaaPoista
 8. Minulla olisi sinulle pieni haaste blogissani. :)

  VastaaPoista
 9. Hienoja ompeluksia sulla! Mulla on blogissani sulle haaste!

  VastaaPoista
 10. Tämä on aivan mielettömän ihana <3

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...