26.5.2013

SaVaWay kirahvikankaasta

Projekti SaVaWay toissa perjantailta, lähtökohtana kaikilla sama kangas ikasyriltä, saman kokoisena palana, joku kolmesta väristä. Itselle osui vihreä PaaPiin kirahvi.

Säännöt siis sellaiset, että illalla kaksi tuntia aikaa ommella jotain. Yllärikangas paljastui vasta perjantaiaamuna, joten sen jälkeen oli koko päivä aikaa miettiä mitä tekee, itse toteutuksen sai aloitta vasta tasan kello 21.00.
Tässä minun tarvikkeet.

Tällainen minun tuotoksestani tuli, lähes koko kangas tuli käytettyä, jäljelle jäi vain muutama pieni soiro. =) Kaava sama Ottobren 4/-12 hupparikaava kuin tässä paidassa.
Hihojen pinkki yksivärinen trikoo on Royal-tuotteelta. Vaaleanpunaisen ric rac-nauhan ostin muutama vuosi sitten Barcelonasta.

Muokkauksina lyhensin hihoja ja levensin hihaa leikkaamalla kaavan pystysuunnassa keskeltä halki, niin että yläreunasta jäi pieneltä matkalta yhteen, alareunasta levitin kaavaa, niin sain nätit rypytykset hihansuuhun muutaman sentin matkalle. Vailitettavasti se ei oikein näy missään kuvassa kunnolla.
Helmaa pidensin juuri niin paljon kuin kangasta oli ja kaula-aukkoon tein vetskarin sijaan pisara-aukon, jonka saa nepilla kiinni.

Helman kanttasin myös, koska tunika jäi muutenkin vähän vajaamittaiseksi, samalla pinkki helma tasapainottaa yläosan pinkkiyttä. =)
Tehtävän lisähaasteena oli käyttää jotain ruskeaa, koska kiireessä unohdin ommella sen ruskean saumamerkin, niin laitoin valokuvaukseen pinkki-ruskearaidalliset legginsit, eikös se aja saman asian...? =D
Niin, ja vielä, kolmas kerta toden sanoo, eli tällä kertaa ehdin juuri alle kahden tunnin saamaan ompelukseni valmiiksi. Aikaa taisi jäädä mahtavat 5 minuuttia!


2 kommenttia:

  1. Voi näitä värejä, aivan ihanat! Kaunis huppari.

    VastaaPoista
  2. luttanat kirahvit! tästä tuli kyllä kiva!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...