29.6.2012

Pikkupöksyjä

Enempi vähempi jämistä tuli tehtyä tytölle pikkuhousuja. Ja tulikin tarpeeseen!! =D


Malli on Ottobren 6/-10 hipstersit ja tyttö tykkää tosi paljon mallista, kun nousee tarpeeksi korkealle, ei ole koko ajan tunne, että pöksyt tippuu. =)
Pingut ja tähdet tuli tytön omasta toiveesta. Apilat on oman tunikani jämistä, niissä joutui tekemään taakse sauman, kun muuten ei olisi kangas riittänyt. Loput kankaat valitsin sen perusteella, että sain kaikkiin valkoisen resorin ja käytettyä valkoista lankaa.
Resorissa ei ole kuminauhaa, sen takia tein resorista pikkuisen ohjetta lyhyemmän, että pysyy napakammin.Pari päivää myöhemmin tein vielä bonuspikkareina Snoopyt.
Näihin on kierrätetty mun äidin T-paita, jonka rinnuksissa ollut teksti on nyt pikkareiden pyllypuolella. =D

16 kommenttia:

 1. Meilläkin tytsy tykkää tästä mallista kun ei purista ja pylly ei vilku.

  VastaaPoista
 2. Ihania. Meillä kans tyttö tykkää tällä kaavalla tehdyistä ja äiti tykkää kun saa ihanan värikkäitä ja erillaisia pikkareita tehtyä. Sekä tuhottua tilkkulootaa =D

  VastaaPoista
 3. Meidänkin napero tykkää tällä kaavalla tehdyistä. Huolimatta siitä, että osassa on resori lörpähtänyt ja ilman kuminauhaa tuppaavat tippumaan, niin nämä se aina kaivaa laatikon pohjlata päällensä.

  VastaaPoista
 4. suloisia ovat ja ihana tuo snoopy-peppu!
  mä tein tällä malllla kans ja ne kyl nous ihan vyötärölle asti? onks se tarkotuskin...? eli eivät ole oikeesti mitään hipstereitä nähneetkään...? kun mun silmään nousevat sentin verran liian korkealle ollakseen passelit ees vyötärölle...? vai onks koossa 92 vaippavara...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meillä yllä vyötärölle.
   92 koossa vois hyvinkin olla vaippavaraa, mittaa jos vaikka koko pienempi olis sopivampi...?

   Poista
 5. Tosi hyvä pikkaripläjäys - ostin juuri pienille täydennystä ja viidet maksoi melkein 30 e... Heti synttäritouhujen mentyä tehdään täälläkin pikkareita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mä ostin joulun alla tytölle parit vähän paremmat pikkarit, eikä ne olleet ihan halpoja. Meillä kun tyttö ei suostu pitämään niitä missä on se kuminauha lahkeensuissa...

   Poista
 6. Ihanat ja tarpeelliset! Edellisen postauksen ryppypaitakin on hauska!

  VastaaPoista
 7. Ihan mielettömiä <3 neiti I:lle terkkuja <3

  VastaaPoista
 8. Tosi kivoja! Munkin tarviis tehdä poijjaalle kalsareita.. muutamat ollu leikattuna jo pari kuukautta :D

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...