22.3.2011

Viikko 11: Tuunattu pitsikaulusmekko

Tässä toinen kirppiskasasta syntyneistä tuotoksista.
Kirppislöydöistä käsittelyyn otin ruutuhameen ja pitkulaisen pitsiliinan. Lisäksi vartalo-osa on kaapista löytynyttä valkoista ohutta trikoota, jonka olen joskus ostanut vuoreksi, nyt käytin sitä kaksinkertaisena mekkoon. Etumukseen on käytetty pitsiliina kaulukseksi ja liinaan on pujoteltu nauhaa rusetiksi. Pitsiliinan ompeluun antaisin vinkiksi tärkin, kun liinan tärkkää kevyesti se on helppo ommella tukipaperin avulla paikalleen. 
Vyötärölle olen tehnyt "vyön" resorista ja laatikosta löytyneestä valkoisesta soljesta.
Pikkuisen mekko on vielä iso ja varsinkaan lantiolle tarkoitettu vyö ei osu ihan kohilleen mutta ei mitään sellaista virhettä, jota aika ei korjaisi =)
Tässä vielä lähikuvaa kauluksesta.

7 kommenttia:

 1. On kyllä kaunis mekko ja miten ihana pitkä tukka neidilla!!!

  VastaaPoista
 2. Samaa ihastelin kuin Kewa, vitsit miten pitkät ja ihanat hiukset! Ja todella kaunis mekko, ihania yksityiskohtia :)

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihana yhdistelmä mekko! Tuo kauluksen rusettikin on niin söpönen :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille!!
  Onhan tuo tytön tukka ihana mutta löytyy se nurjakin puoli, hoitaminen. Onneksi pesu on aina sujunut suht hyvin mutta aamukampauksen teko tarhapäivää varten ja iltaharjaus plus letitys yötä varten aiheuttaa hieman hammasten kiristystä, päivittäin... =)

  VastaaPoista
 5. Voi ku kaunis :), niin mekko kuin kantajakin.

  Meil koht 6v neidin kans ollu kans harjaamisen kans takkuista puuhaa (ei siis mielellään antanut harjata meil ei noin pitkät hiukset, mut pitkät kuitenkin), tehtiin sit rastitaulukko, joka kerta kun antaa kitisemättä ja reippaasti harjata hiukset saa rastin ja tietystä määrästä rasteja pienen palkinnon (ja meil riittää tosissaan joku mini palkinto, tärkeintä on llut huomattavasti se että on ansainnut sen reippaudellaan). Ja jo on sen jälkeen hiustenharjaus ja letitys onnistunut ihan ilman mukinoita. monena iltana itse tuo harja että harjaa ja laita ponnari niin saan rastin :D. Riippuu lapsesta kinnostaako tuollainen rastijuttu meil toiminut jo tosi moneen asiaan :) Jopas tuli tekstiä :D

  VastaaPoista
 6. Sani: Kiitos kommentista! =D

  Meillä on myös käytössä vastaava sydäntarroilla täytettävä taulukko. Tarran saa erityisen hyvästä käytöksestä, minkä tahansa asian suhteen.

  VastaaPoista
 7. Aivan huippu tuunaus! Kyllä tuolla mekolla nyt kelpaa!

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...