6.6.2012

One Jump in Piece

Tuossa taannoin piirsin tänne One Piece -haalarin kaavoja, jotka poiki sitten lisää tilauksia.
Yksi tilauksista oli samaa kokoa kuin oma tyttöni, joten siitä se idea sitten taas lähti... ;DPitihän kaavaa kokeilla omallekin tytölle. =)
Kaavassa on käytetty apuna Ottobren hupparia ja housuja, joiden avulla olen tehnyt haarakiilat ja hihat ja hupun. Kaikki muu on yksilöllisesti mitoitettu ja tasku on itse piirretty.
Aikaisemmin olen tehnyt tytölle tämän haalarin, kaavoitusapuna käytin vain eri hupparia.Poikkesin kaavastani jättämällä lahkeista resorit pois ja tekemällä niistä suorat.
Ompelin myös lahkeisiin alavarat, jotta kasvuvarakäänteetkin näyttäis kivalta.
Tuli vaan pieni ajatusvirhe...
Tyttö sai itse valita kankaat.
College on Lahdesta Wexleristä, ihanan paksua ja pehmeää harjattua collegea. Samasta paikasta löytyi myös vetoketju.
Kotona kaivoin kaikki vetskariin sopivat trikoot esiin ja tyttö valitsi niistä pinguparaatin.
Tästä näkee vähän kontrastitikkauksia. Tikkasin taskupussin ja etualavaran, sekä vetskarista alaspäin koko haarasauman ja selkäsauman saumanvarat auki.Ainoat varsinaiset ongelmat tulivat vastaan hupun ompelussa. Ompelin sauman peittoon resorikaitaleella enkä ihan onnistunut ensimmäisellä yrityksellä...
Lopputulos on ihan jees, paremminkin olisin voinut onnistua mutta kelpaa.

Kokonaisuudessaan olen kuitenkin tosi tyytyväinen haalariin ja sen kaavaan. Haalari näyttää just siltä miltä pitää ja vaikka tässä kappaleessa onkin reilusti kasvunvaraa, niin ei kuitenkaan ole häiritsevän suuri.
Jopa hihat istuivat täydellisesti, vaikka valmiissa haalarissa aluksi näyttikin, että ne ovat muuhun haalariin nähden liian pienet.

11 kommenttia:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...