30.3.2013

Project SaVaWay III

FB-ryhmässä on nyt perjantaisin järjestetty ompeluhaasteita, joissa parissa tunnissa ommellaan jotain ennalta annetuista materiaaleista tai teeman mukaisesti.
Eilen illalla materiaalina oli joustamaton, kudottu puuvillakangas, siitä siis jotain.

Tässä mun tarvikekasa kaavoineen, napit oli vaihtoehtoiset, isommat jäi loppujen lopuksi käyttämättä.

Kaavat Ottobresta 3/-11 Color Splash koossa 134cm. Oli kiva tehdä ainaisten mekkojen sijasta jotain muuta ja tyttökin tykkäsi, vaikka kankaasta mekkoa toivoikin.
Kaava on aika hoikkaa mallia, meillä tyttö on 128 pitkä ja yläosan kaarrokkeet on just sopivan kokoiset, yhtään ei saisi olla ympärysmitalta kapeampi muuten kiristäisi.

Ihan annetussa kahdessa tunnissa ei vaate valmistunut, puoli tuntia yliajalla sain illalla itse haalarin valmiiksi, seuraavalle päivälle jäi vetoketju, napinlävet ja nappien ompeleminen.

Taaksen ompelin pitsiketjun. Ketju on 5cm lyhyempi kuin ohjeessa annettiin vetskarin pituudeksi, eikä kyllä haittaa yhtään!

Sekä vyötärölle, että lahkeisiin tein kumilankarypytykset. Aika hyvin onnistu lennosta, kun aikaa ei ollut kokeilukappaleisiin. =D
Lahkeessa on kaksi kerrosta kumilankaa ja vyötäröllä neljä, vaikka ohjeessa sanottiinkin viisi.
Kävi siitä hyvä tuuri, että yksi puolallinen riitti juuri ja täsmälleen näihin.

Napit päällystin itse, valitettavasti kuva vähän "paloi", joten tämän paremmin kangas ei erotu.

2 kommenttia:

  1. no huhhuh! aikamoisen koetit kyllä tehdä 2 tunnissa, ite en ois saanu lähestulkoonkaan tähän pisteeseen... mutta kylläpäs tulikin söpö! kannatti kokeilla, ehdottomasti!

    VastaaPoista
  2. Tämä on kyllä todella hieno!! :) ...aikamoinen saavutus!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...