12.6.2011

Viikko 20: Ängri bööd

Pikkuneiti himoitsi ensin virkattua munamiestä mutta jokin aika sitten keksikin, että tahtoo virkatun Ängri böödin. Kunnon äitinähän sellaisen sitten virkkasin. =)


Näitähän on jo parissakin blogissa näkynyt ja Ravelrystakin löytyy ilmaiset ohjeet koko lintukatraalle. Halusin tehdä tästä vähän isomman joten päätin unohtaa muiden ohjeet ja aloin virkkaamaan omasta päästä. En ole ikinä ennen virkannut palloa, pari hattua kylläkin, joten yrityksen ja parin erehdyksen jälkeen tajusin kuinka yksinkertaisesti pallo todella syntyy.


Kuvissa tuo nokka korostuu jotenkin oudosti, livenä se on paljon sopusuhtaisempi. Silmissä on mustat napit ja täytteenä vanua, muuten koko komeus on virkattu enempi vähempi ikivanhoista jämälangoista. Kaikki langat ovat villaa ja virkattu 2,5 koukulla, jotta sain mahdollisimman tiukkaa silmukkaa, että vanut eivät puskisi läpi.
Värien suhteen kävi hyvä tuuri, että just tämän linnun värit löytyi varastosta, sitä mustaa tipua varten olisi myös langat, joten katotaan jaksanko vielä sellaisen väsätä kaveriksi.
Neiti tosin ilmoitti juuri, että haluaa possuja, valisti vielä mitä värejä niihin tarvitaan. =D

4 kommenttia:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...