10.6.2011

Viikko 18: Kesämekko

Terveiset Turkista ja hyttysten valtaamalta takapihalta, siinä ne kaksi paikka, jotka ovat nielleet kahden viikon ajan lähes joka minuutin ajastani.
Näistä kuitenkin lisää myöhemmin, tähän väliin esittelen ennen reissua korjatun kesämekkoni.


Mekko on itseasiassa ommeltu jo viime kesänä mutta valmiina totesin tuon kukallisen yläosan liian isoksi. Otin mitat ja korjasin ja valmiiksi ommeltuna sovitin. Yllätys yllätys, olin tehnyt "pienen" ajatusvirheen ja tällä kertaa kaulus oli vähän turhankin avonainen, en ollut ottanut huomioon noin neljän sentin nauhakujaa...
Pari viikkoa sitten sain vihdoin korjattua yläosan ja nyt istuukin täydellisesti. =)


Alaosan harmaa "Lacostetrikoo", eli sellaista Lacosten paidoista tuttua trikoota, on Eurokankaasta. Aika kiva materiaali ja antaa sporttisuutta mekolle.
Yläosan kukkakangas on myös Eurokankaasta ja sellaista hyvin joustavaa neulosta, en tarkaan tiedä mikä sen virallinen nimi on. Kukkaosan alla on vuorena tuota samaa turkoosia trikoota, jota on myös nauhoissa, se on ostettu joskus muinoin Kangastukusta.


Niskaan laitoin nauhojen päihin painoiksi ja koristeiksi tuollaiset lasinpaloilla koristellut savihelmet, niistä tuli turhan epätarkka kuva mutta antaa olla...
Kaava on vuoden takaisesta Modasta, en jaksa kaivaa tarkempaa numeroa.

Tällä hetkellä täysin varjossa oleva mittari näyttää 31 astetta, minä istun sisällä ilmastointilaitteen alla. 
Kaksi viikko hellettä ja tuntitolkulla ulkona oloa alkaa riittämään, pää on välillä jäähdytettävä ja sitten taas jaksaa nauttia auringosta ja lämmöstä. =)

2 kommenttia:

  1. Todella kaunis mekko! On ollut ikävä lukea kuulumisiä, tervetuloa takaisiin;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Kewa! =)
    Tuli hassu fiilis avata blogi ja katsoa kuvia tästä mekosta, kun mekko on just nyt mulla päällä...

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...