24.12.2011

Vihainen lintu, part 2

Kummipojan joululahjaksi tein collegen samalla Angry Bird-aplikoinnilla, kuin tyttäreni mekossa. Paidan kankaana käytin hupparihaalarista yli jääneet kankaat.


Pohjana on käytetty Ottobren More Gray -paidan kaavaa lehdestä 4/-11 mutta muokkauksia on tehty melko reippaalla kädellä...
Takakappaleen sain leikattua kokonaisena mutta hihat ja etukappale oli pakko leikata kahdesta osasta, kun jäljellä olevat kankaanpalaset olivat niin pieniä.
Alunperin eteen oli tarkoitus tehdä kengurutasku mutta ei ollut tarpeeksi isoa palasta jäljellä, mihin olisi mahtunut aplikointi, joten teinkin tuollaisen upotetun taskun. Linnun naaman alla on mustasta trikoosta ommeltu pussi, johon pääsee vetskarin kautta sisään, onhan vähän erillainen... =)

Tasku on yläreunastaan ommeltu saumaan kiinni. 
Etukappaleen ja hihojen saumoissa on mustasta trikoosta tehdyt tereet, jotta saumat näyttäisivät tarkoituksellisilta, eikä siltä, että kangas on loppunut kesken... =D
Kauluksen huolitteluun on myös käytetty mustaa trikoota, se on ommeltu kanttinauhan tapaan kiinni.
Paita on tehty koossa 134cm reippain saumavaroin mutta vähän kyl jännittää mahtuuko kummipojalle päälle, jos ei mahdu, niin se on sitten uusi ommeltava...

4 kommenttia:

 1. Hieno paita. Nuo mustat tereet tuovat paitaan näyttävyyttä. Ei yhtään näytä siltä, että kangas olisi loppunut kesken. Näyttää, että siltä, että onpas ollut viitseliäs ja taitava ompelija, kun on jaksanut puurtaa paljon yksityiskohtia.

  Hyvää joulua!

  VastaaPoista
 2. Just samaa aattelin, että näyttää just siltä, että onpas ompelija ollut ahkera ja jaksanut puurtaa paljon yksityiskohtia. Ihana kaikenkaikkiaan;)
  -eitsu-

  VastaaPoista
 3. Vau, tämä on oikeasti mahtava!!!

  VastaaPoista
 4. Kiitos teille!
  Itsekin tykkään lopputuloksesta tosi paljon. =)

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...