21.2.2011

Viikko 7: Kevättä raidoissa

Hmmm... Pikkuisen on tullut lipsuttua alkuperäisestä tavoitteesta tuhota olemassa olevaa kangasvarastoa ja olla ostamatta uusia kankaita, tässä setissa kun kaikki on tämän vuoden puolella ostettua. Toisaalta melkein voisi perustella, että tarpeeseen on kuitenkin hankittu, koska tytöltä loppuu kohta sopivat vaatteet...

Minähän tykkään väreistä, tyttö viihtyy hyvin värikkäissä vaatteissa, tässä asussa tuntui kuitenkin alkuun olevan vähän liikakin väriä mutta päivän kun noita katteli, niin kyllä noihin väreihin tottuu.
Housujen oli aluksi tarkoitus olla kokonaan pinkit mutta kangas jäikin vajaaksi muutaman sentin, joten oli pakko ottaa käyttöön blään B. Onneksi löytyi juuri Metsolalta tilattua keltaista velouria, niillä sitten korvattiin etureisipalat. Takaa pöksyt ovat kokonaan pinkit, paitsi tuo polven ympärillä oleva raita, joka kiertää kokonaan lahkeen ympäri. Vyötäröllä on edessä tuollainen sileä kaarroke ja takana on kuminauhajoustokaitale.
Pinkki velour ja raitatrikoo ovat Eurokankaasta ja paidan pinkit resorit Metsolalta.
Tämän viikon ompelukset on tehty edelleen jatkuvan flunssan kourissa ja lisämausteena on ollut koko viikon jatkunut ketutus, millon minkäkin syyn takia. Housujen ja paidan kanssa tuli tehtyä niin monta typerää virhettä, ettei mitään rajaa ja valmistuttuaan eka fiilis oli hävittää nämä, ettei tarttis ikinä nähdä niitä uudelleen. Onneksi mieli on muuttunut ja pikkuvirheet, niin kuin kauluksen rypytysten kohdistus, ei enään ihan niin paljoa ärsytä.
Noi ihanat napit on muuten Shellz-nappeja, ostettu joskus Porvoon Nappi aitasta, saas nähdä kauan kestävät ehjinä...

Housut on tehty Ottobren 6/-09 Neat Beat housukaavalla, polven kohdalla oleva leikkaus on oma lisäys. Paita on Ottobren 1/-11 Ice Cream paitakaava. Molemmissa on muokattu mitoitus, leveys 104cm ja pituus 116cm, istuvuus on varsin onnistunut. 
Itse olen sitä mieltä, että lapsikin on oikeutettu hyvin istuviin vaatteisiin, varsinkin sen jälkeen, kun tyttö on viettänyt suuren osan tähän astisesta elämästään vaatteissa, jotka ovat olleet joko liian löysiä telttoja, raajoista liian lyhyitä tai muuten vaan omituisen mallisia, joten vaikka kaavojen piirtäminen tuntuu ajoittan tuskaiselta mittailulta, niin onnistunut lopputulos on sen arvoista =)

4 kommenttia:

 1. On kyl ihanan pirtsakka :)
  Hei, se kirja ehti mennä ennen sun kommenttia :( s-postin kautta ...
  Mut jos osuu viel kohdalle niin nappaan mukaan (ja mitähän muita nr sult uupuu? tääl kyl on noit vähänväliä kirppiksillä)

  VastaaPoista
 2. Ihana setti! mulla on vissiinkin tuota samaa raitakangasta kaapissa :D

  VastaaPoista
 3. Kiitos Tiia =)
  Eurokankaan raitakangasta...

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...