1.8.2011

Viikko 27: Lökäpöksyt

Ties kuinka kauan ympäri työhuonetta seikkailleet kankaat sain vihdoin leikattua ja ommeltua. Pitkään on ollut tilauksessa uusi oloasu itselleni, sellainen jossa on mukava olla kotosalla.

Valitan ihan kelvottoman kamalaa kuvaa mutta en vaan saanut järkevästi kuvattua näitä päällänikään, kun ainoa kokovartalopeili on eteisessä, eikä siellä ole kunnolla tilaa kuvata peilin kautta.
Näiden kaava oli taisi olla Moda 2/-11 lehden lopussa pienoiskaavana 1:5, joka piti itse suurentaa. Sen lisäksi jouduin vielä suurentamaan kokoa, kun pienoiskaava oli vain yhdelle ohjeessa mainitsemattomalle koolle, joka ei olisi mun päälle mahtunut. =)
Kangas on Eurokankaan joustofroteeta palalaarista, ostettu jo pari vuotta sitten. Alunperin tykkäsin tuosta oudosta oranssinruskeasta väristä mutta noiden resoreiden takia yritin joustiksen värjäystä tummanruskeaksi, epäonnistuin surkeasti. Huolimatta siitä, että kankaassa on suurin osa puuvillaa, niin väriä ei tarttunut juuri ollenkaan.
Resorit on ostettu myös melkin kaksi vuotta sitten Eurokankaasta. Resori on jotain keinokuituista kiiltelevää moniväristä neulosta, josta olin alunperin ajatellut jotain ihan muuta mutta totesin, että parhaiten tuo taitaa palvella  pieninä määrinä esim. resoreissa.
Kuva muuten valehtelee resorin värin oudosti, oikeasti se on pohjaväriltään tummanruskeaa, jossa on erivärisiä raitoja.
Pariksi oli tarkoitus tehdä myös pusero mutta joustista jäi liian vähän, enkä jaksa mitään palapeliä rakennella, joten loput joustikset taitavat jalostua tytön pöksyiksi.

2 kommenttia:

  1. mulla on jotain sulle blogissani :)

    mä ajattelin perehtyä tohon eurokankaan joustikseen, koitan värjätä uudestaan uutta satsia. kävi hämäämään, mitä/missä suhteessa siinä on mitäkin sekotettu.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! =)

    Mua häiritsee myös, muistan joskus tarkistaneeni, että pitäisi olla suurin osa puuvillaa ja seassa jotain keinokuitua. En vain ymmärrä miten pieni määrä keinokuitua voi vaikuttaa niin, ettei kangas värjäytynyt juuri ollenkaan.

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...