23.8.2011

Viikko 30: Vanha työ

Viime viikko meni hoivatessa sairasta lasta ja häätämällä omia pöpöjä pois, joten mitään en ehtinyt saada valmiiksi.
Tässä välissä on siis hyvä esitellä yksi viime syksynä tehty ja saman tien unohdettu ompelus.

Se oli joku, suurinpirtein vuoden takainen Moda -lehti, josta bongasin tämän hyvän idean: Ajoviitta!.
Ajattelin, että just näille alkusyksyn keleille oikein hyvä takkia kevyempi vaihtoehto ja näytti kuvassa mallin päällä NIIN hyvälle.
Totuus onkin sitten toinen...
Oma ruumiinrakenne ei ole ihan sama, kuin Modan mallilla ja kuppikokoakin on sen verran, että viitta muistuttaa ikävän paljon telttaa... =/

Kankaana on ihanan tuntuinen, ohut, hyvälaatuinen villakangas Kangastukusta, tilattu vuosia sitten ja iso pala löytyy vieläkin varastosta odottaamassa kohtaloaan.
Kauluksen ja taskunsuiden neulokset ovat Fritidsgarnin Sandnesgarnia, 100% villaa.

Mä täällä tuijottelen ikkunasta ankeeta, harmaata vesisadetta ja yritän jotenkin motivoida itseäni nousemaan sohvalta ja tekemään jotain.
Vaikka periaatteessa tykkään syksystä ja on kiva, että vuodenajat vaihtelee, niin auringonvalon puutteen huomaan todella selvästi omassa jaksamisessa.
Kaikki kesän ahkeruus on säilötty tiukasti purkkeihin ja nyt vaan tekee mieli lötkötellä sohvalla ja odotella talven tuloa.

3 kommenttia:

 1. MInun mielestä on kiva! Itse olet varmasti kriittinen kun kuvittelit ehkä omissa silmissä erilaiselle (minä en saa mitään itselle ommeltu kun ei se koskaan vastaa sitä mitä ajattelin). Parantumisia ja kyllä se syksykin vielä kaunis tulee olemaan, niin mahtavia värejä;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Kewa! =)
  Tässä odottelen niitä ihania syksyn värejä.
  Ensimmäinen oma syksyn merkki on selkeästi se, että tukka on taas palavan punainen kesän epämääräisen auringon vaalentaman jälkeen. =D

  VastaaPoista
 3. Iso voimahalaus punapäälle (: Viitta on hieno!

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...