14.8.2011

Viikko 29: Koru

Ninni, Projekti -20kg  -blogista taannoin kierrätti joutilaita korulukkoja ja muutakin korumateriaalia minulle. Alkuviikosta sain Helsinginreissulla vihdoin hommattua muutamat puuttuvat osat ja pääsin kokeilemaan pitkään päässäni muhinutta ideaa.

Pikalukollinen irroitettava riipus.

Helmikoru ranteeseen. 
Ideana on, että toinen lenkeistä on vähän toista pidempi ja laskeutuu kivasti kämmenselälle. Kukka helmien välillä sitoo ne yhteen, ettei roikkuisi liikaa.
Kunnollista sovituskuvaa en saanut otettua, kun korut ovat menossa lahjaksi, joten varmuuden vuoksi tein rannekorusta pikkuisen isomman, kuin mikä olisi omaan ranteeseen sopinut. Näin tarvittaessa voin helposti lyhentää korua, pidentäminen olisin ollut huomattavasti mutkikkaaampi juttu.

Kaulakorua voi käyttää yksinkertaisesti, vaikka näin...

...tai näin.

Juju kuitenkin piilee siinä, että kaikki osat voi halutessaan yhdistää esimerkiksi näin:

Helmet ovat mustia lasihelmiä ja halusin tässä koeversiossa pitää korun ulkonäön suht simppelinä.
Seuraavaksi olisi tilauksessa itselleni sama, haluaisin vain löytää valkoiset lasi-/kivihelmet, tällä reissulla ei sellaisia löytynyt.


7 kommenttia:

 1. Kiva idea tuo, että korut voi yhdistää. Tuo mukavasti vaihtelua. Ai, että mun tekisi mieli kokeilla korujen tekoa. Mä tiedän, että siinä kävisi niin, että hankkisin liikaa kaikkia tarvikkeita ja en ehtisi mitään tekemään.

  VastaaPoista
 2. ompa kivan näköinen koru, tykkään tosta että kaikki voi yhdistää yhteen jos tahtoo :)

  VastaaPoista
 3. Hienoja koruja olet saanut aikaan :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva idea - ihanan monipuolinen korusetti!

  VastaaPoista
 5. Minä olen niin kovin ihastunut rannekoruihin, ja tuossa sinun rannekorussa on niin kiva idea tuo kukka, mikä pitää osat yhdessä. Muutenkin kauniisti yhdistetty nuo korun osat, ja kiva tuo irrallinen klipsikoru, minkä voi laittaa niin laukkuun kuin johonkin roikkumaan. Se on jotenkin ihanan runsas, klassisen tyylikkään korusetin kaverina :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos teille kaikille!
  Itse tykkään just tuosta mahdollisuudesta muunnella korua, kuin haluaa ja voihan tuota irtoriipusta tosiaan käyttää vaikka käsilaukussa. =)

  VastaaPoista
 7. Tuhannet kiitokset korusta, se on aivan ihana! Onneksi kurkkasin vielä täältä blogista kuinka monikäyttöinen se onkaan :)

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...