30.4.2011

Viikko 16: Minä sain tossuni...

...ja Kate prinssinsä.


Vihdoin sain neulottua lahjalangoistani tossut. Tilkkujen neulomisen aloitin jo Ruotsin reissulla ja valmiiksi sain kuninkaallisten häiden pyöriessä taustalla.
Tossuja sovittelin jalkaan juuri ennen parin ilmaantumista parvekkeelle ja telkkarin ääressä joogasin vatsalihakset apua huutaen valokuvaa tossuista, tuore pariskunta taustalla. Loppujen lopuksi tuon pikaisen suudelman saaminen taustalle oli puhtaasti tuuria, olisin tyytynyt ihan vilkutteluunkin. =)
Tossujen malli on tuollainen pelko perinteinen neliskanttisista tilkuista kasattu. Ohjeita noille löytyisi varmaan vaikka kuin paljon mutta en jaksanut etsiä, joten mutu-tuntumalla lähdin neulomaan ensin parit koetilkut ja sitten itse asiaan. Pikkuisen tekemistä helpotti oikeaksi osoittautunut muistikuva, että 38-40 koon saa aikaiseksi 10cm x 10cm paloista.
Lankaa jäi niin paljon jäljelle, että taidan hiukan varioiden tehdät toisetkin tossut, ehkä kolmannetkin...
Häälähetykseen valmistauduin jo aamulla kaupassa käynnillä. Oma henkilökohtainen kotikatsomoni jaksoi mansikka-briesalaatilla, munkeilla ja kotitekoisella simalla.
Kaupasta tarttui mukaan myös nippu kauniita, hääfiilikseen sopivan värisiä ruusuja ja niille kaveriksi preeriaruusuja, joissa on valtava määrä nuppuja.
Illan mittaan olen ihmetellyt, että kuin häähumu loppujen lopuksi vei mua mukanaan, kun alunperin olin ajatellut katsoa vain sen verran, että näen morsiamen tarkoin varjellun hääpuvun mutta huomasinkin seuranneeni liki viisi tuntisen lähetyksen alusta loppuun. =D

Näistä tunnelmista on hyvä vaihtaa toiseen juhlaan, joten hauskaa Vappua kaikille!!

8 kommenttia:

 1. Hyvää Vappua! Ihanan tossut!

  VastaaPoista
 2. Kivat värit tossuissa, mukavaa vappua :)

  VastaaPoista
 3. Onnistunut on kyllä tuo tossu-pusu-kuva, sen verran pikainenkin se suukko oli. Itsekin koitin ottaa muistoksi kuvan tytöstä telkkarin edessä niin, että hääpari näkyy taustalla, mutta malli ei ollenkaan ymmärtänyt idean hienoutta ja tuloksena oli kuva, jossa tyttö huutaa nyrpeän näköinen Elisabeth taustallaan...
  Hyvää vappua!

  VastaaPoista
 4. Ihanat on tossut ja suudelma (: Hauskaa vappua!

  VastaaPoista
 5. Ihanat tossut! Ja ruusut :) Ja uusi ulkoasu blogilla, tykkään ♥

  VastaaPoista
 6. Mukavan kodikas hääkuva :).

  Hyvin olet valmistautunut tilaisuuteen, herkkuja unohtamatta.

  Hyvää vapun jälkeistä elämää - kevättä!

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille, vähän on viileäksi mennyt vapun jälkeinen elämä mutta kai tämä vielä kesäiseksi muuttuu...

  Nin: Kiitos, vielä pientä ulkonäkösäätöä mutta kai tämä tässä olis vähäksi aikaa. =)

  VastaaPoista
 8. Hauska tuo tossukuva :) Ja saa kait sitä vähän hullaantuakin häistä, ainakin kuninkaallisista häistä.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...